torstai 19. huhtikuuta 2012

The empire strikes back!

Vielä kun mitään jäänteitä talvesta on jäljellä laitan tähän saumaan toisenkin, hieman talvisemman, Darth Vader kuvaussetin saldoa. En tosin ihmettelisi enää vaikka lunta sataisi juhannuksenakin ja pääsisi pulkkamäkeenkin vielä "kerran kiellon päälle" kun tuo lumi tuntuu tekevän kerta toisensa jälkeen comebackin.

Näihin kuviin ajatus taisi lähteä Tiimarista bongaamastani mustasta pulkasta, tähän mennessä olimme tehneet muitakin Darth- aiheisia settejä ja se ajatus lähtikin aika itsestään rönsyämään mustasta pulkasta jo hyväksi havaittuun suuntaan. Niimpä eräs maaliskuinen talvipäivä ei niin kaun sitten läheisen Vanhan Vaasan raunioiden pulkkamäessä muutamat huvittuneet kanssamäenlaskijat saattoivat tuntea häiriön Voimassa.


Tumma hahmo mäen huipulla osoittautuikin Sith Lordiksi.


Oli yllättävän haastava ohjastaa pulkkaa pakkasessa huurustuvan kypärän kera. Perstuntumaanhan siinä joutui kirjaimellisesti luottamaan, oheisen ilmalentokuvan tallentamiseksi mäenlaskuja joutui tekemään useammankin, mustelmat töyssyistä kestivät viikkoja. Toivottavaa toki olisi ollut, että viitta olisi ollut hieman paremmin liehuva laskiessa, mutta vauhdintuntua kuvasta ei muutoin mielestäni puutu.

3 kommenttia:

 1. Mä niin rakastan tota pulkkakuvaa! Ihan suosikki! <3

  VastaaPoista
 2. Mä aina innolla odotan uusia kuvia.
  Ja toi pulkkakuva on ihan parhautta. <3

  VastaaPoista
 3. Kiitti Heidi ja Fester, kiva kuulla!

  VastaaPoista