perjantai 27. huhtikuuta 2012

Love is..

Toisaalta on aika luonnollista, että minusta ja Hannusta ei juurikaan yhteiskuvia ole. Olenhan minä paljon mallina ja hän taas kyllä kuvaa, mutta samalle puolelle kameraa harvoin eksymme, juurikin näistä syistä ehkä. Tällaiselle täytyi siis erikseen järjestää mahdollisuus, luonnollisesti kuvaajaksi pyysimme hyvää ystäväämme Heidiä.


"Rakastan"


Tulossa on muuten aika valokuvauksen(kin) täytteinen reissuviikonloppu Tampereen kautta Itä-Suomeen. Hämmentävän innoissani ja hyvällä mielellä olen jopa minä reissun päälle lähdössä, mikäs se on rakkaan kanssa reissatessa, kotihan on siellä missä sydänkin, pakko se on tällaisen kotikissankin myöntää!

Vielä loppukevennyksenä, ettei liian siirappiseksi heittäydytä.. Selvä se myös, että kun kolmin taas päädyimme studiolle ei siellä ihan täysin vakavissaan osannut olla, siitä todistusaineistoa Heidin blogissa. Nuo Heidinkin blogin puolella olevat kuvat ovat nekin varsin ajankohtaisia sillä eilen olin assaroimassa Hannua kun hänellä itsellään oli tuttavan vauvamassun kuvaus, ensimmäinen laatuaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti