sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Pris

Aloituspostauksessa ollut kelmukuva oli hieman vanhempaa Hannun kuvaamaa materiaalia. Kuvaa hän on itse käyttänyt mm. omissa blogeissaan ja käyntikorteissaan ja pidän sitä sopivana juurikin tällaisiin tarkoituksiin ja näin ollen päädyin valitsemaan juurikin tuon kuvan itsekin.

Kelmuista on moneksi ja pari ideaa kelmuja hyödyntäen olisi mielessäkin jo hautumassa, myöskin eräät promokuvat olen "poseerannut" kelmuihin kääräistynä. Kelmuista pääsen kätevästi seuraavaan kuvaani joka onkin sitten viimeisimpiä kuvauksiani Heidin kanssa.


Kuvan "asu" koottiin yhteistyössä Heidin toiveiden mukaisesti jätesäkistä ja ajatus oli lähtenyt hänen omien kelmukuviensa pohjalta. Alkuperäisen mallitarjokkaan peruttua lupauduin mielelläni tuuraamaan, muutoinkin olisin ollut assaroimassa. Silloinkin kun en itse joudu linssin eteen, auttelen mielelläni taustajoukoissa. Meikin ja hiukset kuvaan tein itse.

Heidi on Hannun lisäksi toinen kuvaaja jonka kanssa homma tuntuisi kerta toisensa jälkeen toimivan ja joiden kameran edessä on helppo ja luonnollinen lähteä rakentamaan kuvia vaikka sitten ihan improvisaationa.

Tässä kuvauksessa lähdettiin hakemaan yhtä ruutua joka onkin edellä oleva otos. Itse en ollut täysin vakuuttunut, että saan toimitettua mitä on tilattu, mutta Heidi osasi jälleen vakuuttaa kuvaustilanteessa ja lopputulos puhukoon puolestaan. Kuvan nimesin itse pääsiäisen hengessä "Noitanaiseksi". Eräs ystäväni kommentoi kuvassa olevan "ilmiselvä Pris". En muuten itse ole nähnyt tietääkseni elokuvaa Blade runner jonka hahmoon Pris ystäväni viittasi, ehkä pitäisi?


 Noitanainen myös Heidin blogissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti