tiistai 24. huhtikuuta 2012

Rauniona

Heidin ystävällä Millalla oli kuvaidea johon he yhdessä pyysivät minua malliksi. Olimme kolmin kuvaamassa, Heidi oli assarina Millan setissä ja auttelikin mm. valaistuksen ja stailauksen suunnittelun kanssa.

Kuvauksesta on jo joku tovi joten en tarkalleen muista millä sanoin minua ohjattiin, mutta karjua piti kyllä: tämän muistavat myös studiossa tuolloin nauhoittelemassa olleet jätkätkin. Lopuksi tuli olla mahdollisimman kaikkensa antaneen ja luovuttaneen näköinen, loppu.


Meikin oli määrä olla kuin itkusta levinnyt. Usean ripsiväri ja eyeliner kerroksen sekä suihkepullon avulla tämä look saatiin kuin saatiin loihdittua. Tätä meikkiä muuten saikin myös tovin pestä kotiinpäästyä. Kuvaan yritimme tallentaa romahdusta ja Milla teki huikeaa työtä, myös kuvan jälkikäsittelyllä, lopputulos on aivan mieletön! Millan blogipostaus aiheesta luettavissa täällä.
 
Samaa meikkiä päädyimme käyttämään myöskin Heidin valaistuskokeilussa johon hän oli saanut idean eräästä kuvasta jossa oli Kate Winslet. Nämä kuvat otimme Millan kuvan jälkeen.Hauskaa, miten erilaisia kuvia kaksi kuvaajaa saakaan samoilla elementeillä aikaan! Tästä Heidin blogiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti