keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Rillit huurussa

Aamulla, kun maa oli vielä valkea, oli odotettavissa varsin tavallinen päivä. Töitä 12-18, kaupassa käyntiä ja ehkä jotain telkkarista illalla. Pääsinkin poikkeuksellisesti töistä jo kolmelta ja tähän mennessä olinkin saanut loppupäivän ohjelmanmuutokset facbookin chatin välityksellä kännykkääni: kuvaustahan se tiesi! Normipäivä toki tämäkin!

Hannu oli Heidin kanssa ideoinut "Girls with glasses"- settiä Heidistä ja Heidin kamerasta, mulle oli mielessä hieman nörtimpää ja "siinä samalla jos sää sallii ja ehtii niin otetaan ne Darth Vader ruudut mitä oltiin mietitty". Koska pääsin tosiaan aiemmin töistä olimme Hannun kanssa valmiina sovittua aiemmin ja aloitettiinkin jo ennen Heidin saapumista Darth Vader kuvista. Näihin kuviin ja tunnelmiin Heidi saapui:Nämä kuvat eivät olleet ensimmäiset ja tuskin jäävät liioin viimeisiksi "Tähtien sota"- sarjassa. Tästä setistäkin saatan vielä lisätä kuvia myöhemmin, nähtäväksi jää.. Kuvissa siis tosiaan Miss Vader peilailee ajo-asussaan itseään autonsa peilistä. "Autonahan" luonnollisesti mopoautoni Moppe joka pääsee nyt  toiseen peräkkäiseen postaukseen, vieläpä saman päivän aikana, että on se vaan kätevä peli ja oivallinen valokuvamallikin vielä! Pesuahan tuo toki olisi ollut vailla, mutta tyydyin tähän hätään "hieman pyyhkäisemään" puolta jolta kuvasimme. Moppe on kuitenkin kunnon pesun ja siivouksen ansainnut tästä setistä!

Kuvia minusta Darth Vader kypärässä on tosiaan vielä paaaljon luvassa, koittakaa kestää te ketkä, ette ihan niin asialle vihkiytyneitä ole. Itsestäni sen sijaan onkin kehkeytynyt tässä vuosien saatossa varsin katu-uskottava tässä nörttiydessäni. Tästä ehkä todisteenä päivän toisen setin kuva joka sopii myöskin teemaan. 


May the Force be with you!

P.S. Huomaa myös päivän kuvat Heidin sekä Hannun blogeissa!

2 kommenttia:

  1. Toi eka kuva on vaan niin magee! (Viimeinen on taas niin söpö, että ehkä kuolen.) <3

    VastaaPoista
  2. Kiitti <3
    Mäkin tykkään, et onnistuttiin kyl aika hyvin!
    *paukuttelee henkseleitä* :D

    VastaaPoista