keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Takatalvi

"Luulin kinosten jo vihdoin sulaneen
ja valon auringosta tuoneen elämän lahjaksi luoduilleen
Ei luulo tiedon väärtinä voi olla omillaan,
kun takatalvi kiroiksi on tullut päälle maan"
-Mokoma, Takatalvi

Tarkoitus oli postata ihan jotain muuta, mutta tosiaan, näkymä takapihallemme avautui tällaisena:


Kuva on napattu ihan vain kamerakännykällä dokumentiksi, että voi jakaa tätä riemua niillekin ketkä ovat saaneet jo kevään itselleen. Meillä ei näköjään talvesta päästy, vieläkään..

Itsehän olen ajellut näillä ihastuttavilla ilmoilla jo hyvän tovin kesärenkaat mopoautoni alla. Moppena tuttavallisemmin tunnettu kevytnelipyörä minulla on nyt jo toista talvea ja on ajanut asiansa kulkuneuvona ja kauppakassina paremmin kuin hyvin vaikka onkin tuollainen muovilaatikko laatuaan.

Eräs viikonloppuaamu joskus vuosi taaksepäin Hannu sai aamukahviaan ikkunan ääressä särpiessään kuvaidean pihalla parkissa olevasta Moppesta. Päivää ei oltu päästy puoltapäivää pidemmälle kun vaikutti hyvältä idealta, että minun pitäisi mennä bikineissä skrapaamaan Moppesta lumet!Oli hassu, hölmö ja hauska kuvaus, kuten ehkä kuvistakin saattaa huomata. Ulkona ei ollut kauhean kylmä, lunta sitäkin enemmän, täysi talvi päällä. Sittemmin näitä vähäpukeisiä ulkokuvauksia on tullut toistekin eteen, kovemmassakin pakkasessa. Ihan niin paljoa kuin oheisissa kuvissa nämä lumen toistuva paluu ei jaksaisi enää hymyilyttää, mutta luulisi sen keväänkin lopulta sieltä tulevan? Vaikka nyt näyttääkin siltä, että..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti