torstai 17. toukokuuta 2012

It can't rain all the time

Aina ei voi sataa, mutta välillä sitä sadettakin joutuu pitämään, täällä mökilläkin. Kun sään tiesi olevan tällainen niin varauduimme puuhailuun sisätiloissa. Mukaan otimmekin läppärit, lautapelejä ja minä otin matkaan ompelukoneenkin jolla tänään surautin pimennysverhot yläkertaan.

Mökille saatiin sähköt viime kesänä ja onkin aika luksusta, että nyt voi mm. ommella verhot, imuroida, katsoa teeveestä Suomi-USA matsia ja kirjoitella vaikka vielä ohella tätä blogia. Tässä fiilistellessäni tulin kaivelleeksi jälleen vähän vanhempia mökkikuvia, hieman kesäisemmistä ja lämpöisemmistä tunnelmista, nyt niitä odotellen.. Ei sillä etteikö täällä rauhassa viihtyisi muutoinkin!


Missä ruohokin on vihreämpää
(vaikkei se näistä mustavalkokuvista ilmi käykään)


Rakastan saunomista, mielestäni se onkin yksi parhaita asioita suomalaisuudessa. Tynnyrisaunassa täällä mökillä saakin yhdet parhaista löylyistä mitä tiedän. Innostukseni saunomiseen voisi ikuistaa varmasti osuvamminkin kuin näin seesteisellä kuvalla, saunoessa kun pitää olla kunnon löylyt joissa viihdytäänkin hyvä tovi! Ensisijaisesti saunan koen olevan rauhan, rentoutumisen ja puhdistumisen paikka.


Lopuksi ystävälliset terveiset ulkohuussista, haist ite!
Enkös vain olekin aika ilmeikäs tapaus?
 

2 kommenttia: