tiistai 8. toukokuuta 2012

Kultakutri

Mökkiteema jatkukoon. Seuraavat kuvat ovat myöskin samaiselta viikonlopulta kuin edellisessä postauksessa olleet. Mökki antaa niin hyvät puitteet ideoida kaikenlaista, onhan siellä keskellä kauneinta Suomen luontoa: on metsää, peltoa ja vuolaana virtaava joki jonka äärellä mökki onkin, tynnyrisaunoineen.

Kaikenlaista rekvisiittaa on sitäkin kertynyt, ihan vain ettei ideat vahingossakaan pääsisi loppumaan, ja matkassa oli vaalea kultakutrimainen peruukki. Seuraavasta setistä mieleeni tuli juurikin Kultakutri joka on ehkä paossa ja piilossa kolmelta karhulta syötyään karhujen puurot ja oltuaan muutenkin kuin kotonaan heidän talossaan..?

"Taisin olla tuhma.."


 "Joko ne menivät?"


Etenkin viimeinen kuva postikorttimaisine jälkikäsittelyineen sopisi mielestäni vallan mainiosti ainakin hieman kierompaan versioon tutusta lastensadusta, jos ei nyt aivan siihen perinteiseen Kultakutrin tarinaan istuisi..


Kamera lienee Hannulle pakollinen kapistus jatkossakin mökillä reissatessa, vaikka ihan kuin ilman sitä kannattaisi lähteä muutoinkaan mihinkään nykyisin. Ikinä kun ei tiedä mikä idea kaipaakin jo tallentamistaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti