perjantai 4. toukokuuta 2012

Not dead yet!

Onkin tullut vähän lomaviikko blogin pidosta kun poikkeuksellinen työviikko on ollut, noh, hieman tahmea startiltaan. Heti kärkeen onkin pienen breikin jälkeen varsin asiallista aloittaa siitä tuoreimmasta kuvauksesta.

Heidillä oli jälleen idea josta hän joku aika sitten minulle kertoi ja toivoi saavansa minut mallikseen ja tottakai, olin jälleen enemmän kuin mielelläni mukana! Kuva päätettiinkin ottaa keskiviikkona, työpäivän jälkeen, joka hieman näkyikin vaikeudessa pitää pokka poseeratessa. Muutoinhan kuvaus meni jo tutulla tahdilla ja olimmekin todella nopeita itse kuvauksen kanssa. Suurin työ Heidillä oli photoshopin kanssa vasta edessä.. Valmis kuva puhukoon tästä työstä puolestaan.


Mallina toivoisin onnistuneeni hieman paremmin, Heidi komensi kovasti silmiä enemmän auki ja toivoisin sen osalta pystyneeni hieman parempaan suoritukseen, joskin puolustuksekseni sanottakoon, että katsoin aurinkoa kohden ja se oli oikeasti yllättävän vaikeaa auringostakin huolimatta! Myöskään se, että pokka ei meinannut pysyä hankaloitti asiaa, harvemmin se mikä ruudulla näyttää parhaalle tuntuu ihan niin fiksulta tehdä. Yleensä ne luonnottomimmilta ja epämukavimmilta tuntuvat jutut toimisivatkin parhaiten, esimerkiksi silmien pitäminen "liian auki" siristelyn sijaan..

Näihin kuviin näihin tunnelmiin tällä kertaa.
Heidin blogiin tästä: Lopun kuvaaja.

2 kommenttia:

  1. Kiitos taas loistavasta malleilusta. Kuvaajalla ei ole suorituksesta moitteen sanastakaan sanottavana. ^^

    Aamun naurut sain noista tunnisteista. "Heidi pihalla" on erittäin kuvaavaa. =D

    VastaaPoista
  2. Hahah, repesin! :D
    Kiitos vain itsellesi!

    VastaaPoista