torstai 10. toukokuuta 2012

Rock'n'Roll never dies!

Sen lisäksi, että olen tällainen linssilude, olen myös monin muin tavoin aikamoinen itseni esille tuoja. Tästä kertonee myös se, että olen päätynyt muun muassa Hannun bändiin laulamaan. Bändimme Lorunlaulajat laitettiin telakalle toistuvien miehistönmuutosten takia vuoden alusta, mutta ollaan alettu jammailla ydiporukalla jälleen näin torstaisin. Tästä saattaa hyvinkin seurata taas jotain.
Yllä oleva kuva päätyi keikkaposteriinkin. 

Ensimmäisistä promokuvista vastasi Sami Pulkkinen. Tällä kokoonpanolla emme tosin lopulta päässeet edes ensimmäiselle keikallemme, kuvista kuitenkin tuli hienoja, tottakai! Toisen laulajan jäätyä pois olin minä ainoa laulaja bändissämme. Muu porukkahan on kyllä tehnyt musiikkia ja keikkaillutkin erinäisin kokoonpanoin, mutta minulle meidän eka keikka oli ensimmäinen esiintymiseni ikinä.


Näissä kuvissa elämäni pisimmältä tuntunut intro.  
"Vähän" jos ensikertalaista jännitti.
Sunday rocks @ El Gringo 5.12.2010


Seuraavat promot otti Jani Lehtisalo ja kuvat otettiin treeniksellämme RockWerstaalla ja sen läheisyydessä. Tuolla Werstaalla me edelleen meuhkataan, tänään illalla seuraavan kerran taas soitto soi ja laulu raikaa.Rumpali saa runtua. 
Otimme myös muiden poikien "pahoinpitelystä" kuvia,
muttä tämä oli mielestäni onnistunein.


Moppekin pääsi kuviin, yllättävää..

Toinen keikkamme sijoittuikin melkein tarkalleen vuotta taaksepäin 5.6. Lämppäsimme tuolloin Happy barrelissä Rain of acidia. Keikalla edustin tällä kertaa kesäisesti kukkamekossa kukkaseppeleen kera, paljain jaloin.Viimeisimmältä keikaltamme Happy barrelista 21. lokakuuta kuvia en ole nähnytkään, liekö sellaisia olemassakaan, mikä on hieman harmi sinänsä. Jälkeemme esiintyi tuolloin myös Khroma ja jo toistamiseen Rain of acid. Esiintymisestä on tullut kerta toisensa jälkeen mukavampaa ja luontevampaa, hauskaa jopa. Kai sitä tuohon vain joku oma palonsa sitten vain on.

Erityiskiitokset myös Rain of acid siitä, että olemme päässeet teidän kanssanne samoille lauteille, te rokkaatte kovaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti