maanantai 10. syyskuuta 2012

Better ask the boys 'cause the girls are a bit tied up!

Jatkan samaisen kuvasviikonlopun kuvien parissa edelleen. Köydet tässäkin setissä isona elementtinä ja yhdistävänä tekijänä edellisiin kuviin. Sitojana Qumman lisäksi näissä kuvissa myös hyvä ystävä Pasi.

Hänellä muuten omakin blogi Ropes and pics (johon soisi uutta materiaalia ilmaantuvan sinnekin, vink vink ja köh köh). Samalla tosin huomaan, että tuolta blogista löytyy muuten eräs kuva jonka synnystä en liioin ole "ehtinyt" tänne omaan blogiini postailla, mahdattekohan bongata mikä? Jos ette, niin lupaan postata vastauksen hetimmiten!

Palataan takaisin kuitenkin aiheeseen. Kuvissa oli malleina kanssani ihanat Sofia ja täältä jo ennestäänkin tuttu Heidi. Kameran takana touhusi Qumman lisäksi tietenkin Hannu.


Kuva yllä Hannun kuvaama. Tätä kuvaa katsoessa tulee ihan "huippumalli"- olo, on kuva ja sidonnat mielestäni jotenkin vain niin hienot!

Kuvat alla kuvasi Qumma.

 
Näissä kuvissa vähän tunnelmallisempi, vähemmän "muotikuva", fiilis. Hauska tässäkin huomata se, että jokaisella on se omat kädenjälkensä, tapansa tehdä, oli kyse mistä hyvään tekemisestä, kuvaamisesta ja sidonnasta tässä tapauksessa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti