tiistai 12. helmikuuta 2013

Bounty Hunter

Tähtien sota- hahmojen seikkailu jatkuu jälleen. Ja kyllä hahmojen, sillä nyt Miss Vaderin sijaan kameran eteen päätyi palkkionmetsästäjä Boba Fett. Näitä kuvia on ajatuksen ja tarpeiston tasolla työstetty lähes vuosi ennen kuin pääsimme valmiisiin ruutuihin. Kypärää aloin metsästää nimittäin suunnilleen vuosi sitten, enempi vähempi aktiivisesti, varsinaista ideaa itse kuvaan ei vielä tuolloin ollut.

Kun vihdoin sain selville mistä kypärän saa oltiinkin jo viime kesässä jolloin muut jutut olivat ajaneet tärkeysjärjestyksessä kypärän edelle, aina siihen kunnes löysin asun joka sopisi täydellisesti kyseiseen kypärään! Silloin viimeistään, kun asun ostin oli varmaa, että vielä tämä on toteutettava ja kypärä saatava.

Jouluaattona Hannu sitten vihdoin paketistaan kypärän löysi, kyllä ne tontut vaan tietävät! Aika pitkään meni tosiaan tällä setillä toteutua ja nyt viimeisimpänä keksimme lopulta kuvaidean, Boba Fett kun on tosiaan palkkionmetsästäjä."I see why they call you the best bounty hunter in the galaxy"
- Darth Vader

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti