keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

If I were a boy

Tähän ensi alkuun biisi joka tuli mieleeni tämän kuvan valmistuttua. Hieno biisi, ihan hyvät sanat mielestäni myös, vaikkakin enempi kai yrittää sellaista heteron parisuhteen dynamiikkaa purkaakin.. Jokainen voi kuitenkin pohtia kuinka ihan vaikka omassa elämässään kokee asioiden toteutuvan eri- tai samallalailla henkilön ollessa mies, nainen, jotain tältä väliltä tai näiden roolien ulkopuolelta. Päivä jonkun toisen kengissä voisi tehdä hyvää meille jokaiselle tai ainakaan sen toisen kulmasta ei haittaisi yrittää joskus nähdä.


Itse kuvaan minulla ei aivan näin syvällisiä ajatuksia ollut alunalkaen.Tämä oli ennemminkin jotain mitä oli tullut, enempi vähempi, lähinnä mielenkiinnosta pyöriteltyä mielessäni jo vuosia. Olin jokunen vuosi takaperin kesäteatterin lavalla ja yksi roolihahmoistani oli merirosvo mies, maskeerauksen kanssa näytinkin mieheltä, enkä omasta mielestäni yhtään hullummalta sellaiselta. Siitähän se innostus kai lähti ja olenkin vaihtelevalla kiinnostuksella etsinyt asua tälle pintaan pyrkivälle hahmolleni. Sellaisen sopivasti reissua ennen löydyttyä tuli tämäkin kuva sitten otettua viime viikonloppuna. Oheisesta kuvasta saan kiittää myöskin Samia.

2 kommenttia:

  1. Kuvasi innoittamana aloin miettimään että olisi joskus kiva saada itsestäni saman tyylinen kuva(: Haluaisin nähdä kuinka uskottavan näköisen miehen minusta saisi..

    VastaaPoista