keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Pharmacist

Studiolle oli tupsahtanut tovi sitten apteekkarin lipasto, joka jäi takaraivooni kummittelemaan. Eikä siinä kauaa mennytkään kun sain idean mitä lipaston kanssa haluaisin kuvattavan. Muun sommittelun tein paikan päällä, sen enempää en ollut tähän etukäteen ajatusta pistänytkään vaan toivonut studiolta löytyvän "jotain sopivaa" ja kuten aina löytyihän se! Pääpointti ideassani apteekkarin hieman erikoisemmassa valaisimessa, sopivalla rekvisiitalla saatiin luotua jälleen lisävivahdetta kuvan tarinaan. Kemistin lasitavarat, kirjat ja pääkallo sopivat mielestäni teemaan hyvin kun kyseessä apteekkarin lipasto, etten sanoisi jopa: sattuipa sopivasti! Ehkä loimme tohtori Jekylin työhuoneen?


Kokeilimme pariakin eri asentoa nähdäksemme mikä toimii parhaiten. Yllä oleva mustavalkokuva toinen suosikkini sommittelun puolesta.


Sillä oletuksella, että lipasto olisi oikeasti käytössä paras asento olisi tottakai se etteivät lampun jalat blokkaa laatikoita. Mielestäni tämä alla oleva asento oli muutoinkin kiinnostavimman näköinen. Valaisin näyttää ehkä jopa hieman pitkästyneeltä tehtäväänsä..?


Hannun blogissa muutama kuva lisää.

4 kommenttia:

 1. Tykkään eniten itse tosta alimmaisen asennosta ja sommittelusta, mutta muuten tuosta harmaasta, siinä on jotenkin eniten sellaista vanhan apteekin tuntua.

  VastaaPoista
 2. Tykkään itse myös tuosta alimman sommittelusta eniten. Kaikki kuvat on tosin upeita ja hienolla mielikuvituksella maustettuja! Ihania jälleen kerran. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Alin tosiaan myös oma suosikkini. :) Mielikuvitusta riittää kyllä, se on se perinteinen köyhän ainut huvitus tuo vilkas mielikuvitus! :D

   Poista