torstai 2. toukokuuta 2013

Sweet nurse

Käytiin tänään töitten jälkeen studiolla kuvaamassa hoitsutyyliä ja poikkeuksellisesti sain innostuttua laittamaan kuvia tänne blogiinkin ihan tuoreeltaan. Johtunee osittain ainakin siitä, että meidän oli tarkoitus mennä studiolle jo vappuaattona, mutta päädyimmekin töistä päästyäni viettämään rauhallisen illan kotona, illalla saunassa käyden.

Anywho, itse kuviin.. Idean tähän hoitsuteemaankin sain jo joku aika sitten ja oikeastaan ajatus lähtikin siitä, kun rakkaallani, inspiraationi lähteellä, peruskalliollani, tulevalla aviomiehelläni Hannulla todettiin vuoden alussa MS-tauti. Hän joutui aloittamaan itsensä lääkitsemisen päivittäisin pistoksin. Ei siihen/tähän kuole, mutta tottahan se Hannun itsensä sanoin: vituttaa. Halusin keksiä jotain mikä piristäisi ja ilahduttaisi häntä. Vaikeahan tästä on hopeareunuksia varmasti hakea, mutta ainakin toivon rakkaani tietävän, että olen hänen rinnallaan tästäkin vastoinkäymisestä huolimatta, nyt ja aina. Rakastan sua kulta <3

Kuten ehkä nokkelimmat huomaavatkin niin kokeiltiin me jotain ihan uuttakin välillä: taustalle valitsimme kirkkaan punaista!


Hannun blogissa pari kuvaa lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti